Region

Svet

Farma 5: Dado Topić, Vidovita Zorka i ženska verzija Ekrema stižu u Lisoviće!

Ostalo je još malo do početka Farme 5. I dok radnici sređuju imanje za nove stanovnike, produkcija užurbano radi da sastavi spisak imena 24 VIP seljaka.

Farma 5: Dado Topić, Vidovita Zorka i ženska verzija Ekrema stižu u Lisoviće!



Već je poznato da će u septembru na farmu stići Suzana Mančić, Mira Škorić i Anastasija Buđić, a, kako Kurir saznaje, pridružiće im se Dado Topić, vidovita Zorka, manekenka Sara Trajković i internet zvezda Simonida Aćević.

"Dado je pravi kandidat za Farmu 5. Rođen je u malom mestu i nisu mu strani poslovi na selu. Prvobitno se dvoumio da li da prihvati učešće, ali nije mogao da odbije kad je čuo visinu honorara", kaže izvor blizak produkciji i dodaje: "Vidovita Zorka, proročica koja se proslavila devedesetih godina, nije imala dilemu. Posle prvog poziva dogovorila se s produkcijom".

Na imanje u Lisoviću ući će i ženski Ekrem Jevrić - Simonida Aćević, koja je za samo nekoliko dana sa spotom za pesmu "Hopa-cupa" postala Youtube zvezda.

"Volim da muzem i okopavam, a umem i da se svađam ako baš hoću. Želela bih da me pozovu na Farmu", rekla je nedavno Aćevićeva, kojoj će se želja ispuniti.

Jedna od najlepših farmerki biće manekenka  modne agencije "Kristal" Sara Trajković. Ona je poznata po britkom jeziku, pa nikog ne treba da iznenadi ako se s nekim cimerom nađe u verbalnom obračunu. Godine 2009. bila je u vezi sa Cvijom, a prošle godine uradila je promo fotografije sa Sašom Kaporom.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: VestiOnline

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>