Region

Svet

Advokatica Milana Popovica demantovala da je išta otkrivala Severini!

Nakon što je biznismen Milan Popović podneo je prijavu Advokatskoj komori protiv advokatice Sanje Turlakov zbog povrede obaveze čuvanja advokatske tajne i davanja poverljivih informacija Severini Vučković, ona je sve demantovala.

Advokatica Milana Popovica demantovala da je išta otkrivala Severini!



Milan Popović tuži svog advokata: Sve tajne otkrivala Severini!
Naime, advokatica Sanja Turlakov oglasila se i u pisanom saopštenju demantovala da je davala podatke Severini o Milanovoj imovini, kao i da ga ona više ne zastupa.

"Gospođa Severina Vučković je na osnovu preporuke došla kao moj klijent 2011. godine i sve sporove u kojima sam postupala kao punomoćnik gospođe Severine Vučković sam kao njen advokat pravosnažno okončala do kraja 2011. godine. Tokom 2012. godine sam bila zajednički advokat Severine Vučković i Milana Popovića i postupala sam u vezi odredaba Zakona o javnom informisanju.

Gospodina Milana Popovića sam zastupala tokom 2012. godine u pojedinačnim predmetima koji su okončani iste godine, a poslednji predmet je završen februara 2013. godine. Sa gospodinom Milanom Popovićem niti bilo kojom njegovom firmom nemam potpisan ugovor o zastupanju, niti punomoćje, tako da nisam advokat gospodina Milana Popovića.

Kao advokat, pružam pravne savete raznim klijentima, a njihova imena i suštinu pravnog savetnika ne mogu da otkrijem u skladu sa kodeksom profesionalne etike advokata jer predstavljaju poslovnu tajnu. Podatke o imovini Popovića uglavnom su prenosili mediji i savete o tome su davali drugi advokati, a ja nikome nisam nikada", stoji u odgovoru.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Marko Todorović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>