Region

Svet

Beer Fest Beograd 2013: Večeras počinje festival piva!

Nastupom Zvonka Bogdana, Masima Savića, Ramba Amadeusa i grupa "Belgrade Blues Factory", "Bad Copy" i "Sunshine" večerasa na Ušću počinje Belgrade Beer Fest.

Beer Fest Beograd 2013: Večeras počinje festival piva!



Jedna od najposećenijih manifestacija u Srbiji trajaće do 18. avgusta i ove godine posetiocima će se predstaviti više od 50 pivskih brendova.

Najavljeno je i učešće mnogobrojnih muzičara i bendova - od "Atomskog skloništa" i "Riblje čorbe", preko Bajage i instruktora, "Dece loših muzičara" do "Dubioza kolektiva" i kultog sastava "Boney M", koji će poslednjeg dana festivala izvesti čuvene hitove poput "Daddy Cool", "Sunny", "Rasputin"...

Policija je saopštila da će i ove godine obezbediti dovoljan broj službenika kako u uniformi tako i u civilu. Tokom trajanja festivala biće izmenjen red vožnji autobusa a oko 200 radnika Gradske čistoće brinuće o ograđenom prostoru festivala.

Kompanija "Hajneken" u saradnji sa GSP-om Beograd obezbedila je četiri vanredne autobuske linije koje će besplatno prevoziti sve posetioce Beer Fest-a do ključnih tačaka u Beogradu - Trg Republike, Slavija, Glavna železnička stanica, Novi Beograd.

Tokom pet dana trajanja festivala autobusi će na navedenim relacijama saobraćati u intervalu od 30 minuta počev od 23.30 sati pa sve do zore.

Ulaz na ovu manifestaciju, kao i svake godine biće besplatan.

Autor: I.M.
Izvor: Tanjug
Foto: Belgradefeerfest.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>