Region

Svet

Radu Manojlović ne zanima Milan Stanković ni njegova pesma o njihovom raskidu!

Rada Manojlović ni najmanje se ne potresa novom pesmom njenog bivšeg dečka Milana Stankovića u kojoj je opevao njihov raskid.

Radu Manojlović ne zanima Milan Stanković ni njegova pesma o njihovom raskidu!



Pevačici Radmili Manojlović odmor u Dubaiju je sigurno odlično došao jer je poznato da je ona najtraženija i naplaćenija zvezda "Granda" i da joj je radni kalendar pretrpan. Nju ne dotiče ni nova pesma njenog bivšeg Milana Stankovića u kojoj upravo nju proziva.

Milan Stanković snima pesmu o raskidu sa Radom Manojlović?
Međutim, kako otkriva od izvor blizak pevačici, Rada je odavno postala ravnodušna prema Stankoviću jer ju je ranije svojim mnogim potezima razočarao, te da ovo ništa nije novo u njihovim odnosima nakon kraha veze.

"Milan je nekoliko puta nju prozivao u medijima i često su iz njegovih usta izgovarane uvrede na njen račun, što je potpuno nekorektno. Dok su bili u vezi, Rada ga je izdržavala, a on se ponašao bahato i prepotnentno. Čak i kada su Rada i on raskinuli, ona je pustila njega da još šest meseci živi besplatno u njenom stanu, što govori koliko je bila korektna prema njemu. On sada nju koristi da se promoviše, ali za nju je on davno zaboravljena prošlost i uopšte više o njemu ne razmišlja. Ni malo je nije pogodilo ni ovo sa njegovom novom pesmom", otkriva za izvor blizak pevačici.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>