Region

Svet

Ava Karabatić našla dečka Beograđanina

Hrvatska starleta Ava Karabatić našla je dečka Beograđanina, te je korak bliže svom snu da se uda i živi u srpskoj prestonici.

Ava Karabatić našla dečka BeograđaninaFotoreporter je uspeo da uslika Avu i njenog novog izabranika Vojina na beogradskom splavu "Amsterdam" kako uživaju i intimnoj večeri, uz belo vino i sveće. Ona u elegantnoj, crnoj haljini i visokim potpeticama, a on u opuštenoj, sportskoj varijanti, uživali su u pogledima i dodirima, sve dok nisu primetili blic našeg fotoaparata.

U svom stilu, starleta je tražila da joj najpre pokažemo fotografije kako bi se uverila da je ispala dovoljno lepa. S druge strane, njen izabranik nije želeo da priča.

"Došla sam u Beograd kako bih promovisala spot. Tu sam, ali se uskoro vraćam u Hrtvatsku. Još uvek nisam kupila stan u Beogradu, ali je ta želja i dalje na snazi. Najaktuelnije je da mi je ostao još samo jedan ispit na fakultetu, tako da ću uskoro i diplomirati. Moj dečko jeste iz Beograda, zove je Vojin i srećna sam", rekla je kratko hrvatska starleta.

Autor: I.M.
Izvor: Blic
Foto: Masanori Jošida

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>