Region

Svet

Stanija Dobrojević odbila ulogu prostitutke!

Stanija Dobrojević odbila je ponudu Fantastik benda da se pojavi u njihovom spotu za pesmu "Taksi". Momci su joj ponudili honorar od 1.000 evra, ali je ona ipak rekla "ne". I to sve zbog scenarija. Starleti se nije dopalo da glumi devojku za jednu noć.

Stanija Dobrojević odbila ulogu prostitutke!



"Stanija je za angažman tražila honorar od 1.000 evra. Zahtevala je da pre snimanja pogleda scenario, koji je i dobila, ali kad ga je pročitala, odbila je saradnju. Navodno joj se nije dopala njena uloga", kaže naš izvor, blizak produkciji koja će snimati spot jednog od najpopularnijih klupskih bendova.

"Trebalo je da pevač Beca u spotu ima vruće scene sa Stanijom. Reč je o nekoliko kadrova, a radnja je smeštena na ulice Beograda, gde se odvija jurnjava dva taksija i policije. Ekranizacija će koštati nekoliko hiljada evra. Spot će raditi produkcija Vedada Jašarevića", zaključuje sagovornik Kurira.

"Stanija je pogrešno protumačila scenario. Nije reč o prostitutki već o devojci koja bi učinila sve za glavnog junaka priče. Žao mi je, ali imamo sjajnu devojku koja će preuzeti ovu ulogu", rekao je Beca za Kurir.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>