Region

Svet

Milan Stanković snima pesmu o raskidu sa Radom Manojlović?

Učesnik Pesme Evrovizije ima novi imidž (promenio je frizuru), a priprema i novi album na kojem će biti "autobiografska" pesma.

Milan Stanković snima pesmu o raskidu sa Radom Manojlović?"Od mene se odvikavaj", naziv je pesme koju peva Milan Stanković, predstavnik Srbije na jednom od prethodnih takmičenja za Pesmu Evrovizije.

Prema pisanju domaćih medija, ta pesma, koja će se pojaviti na njegovom novom albumu, zapravo je, u neku ruku, autobiografska, jer govori o njegovom raskidu petogodišnje veze sa atraktivnom koleginicom Radom Manojlović.
Njih dvoje su raskinuli u januaru ove godine, a Milan u pesmi peva:

"Hteo sam da te  volim i kad poružniš,
Polako se navikavaj da svi će te prodati, ostaviti,
tad sebi se izvinjavaj, što mene kraj tebe, tu neće biti
Od mene se odvikavaj, jer neću ti doći, ni da poludiš
A hteo sam da volim te i onda kad ostariš i poružniš".

"Postoji više tekstova u kojima me je maestralna Marina pronašla, ali siguran sam da će se u mojim novim pesmama pronaći i svi oni koji su bar jednom voleli", rekao je Milan listu "Kurir", ne želeći da otkriva više o toje pesmi, koju je napisao trenutno najskuplji estradni tandem - Marina Tucaković i Damir Handanović.

Novi CD Milana Stankovića trebalo bi da se pojavi 9. septembra, odnosno na njegov rođendan, a uz to on planira i novi stajling. Pojedini mediji su već pisali o tome da je promenio frizuru. Videćemo za mesec dana...

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Alo/Zoran Ilić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>