Region

Svet

Verica Rakočević se udaje po treći put

Modna kreatorka Verica Rakočević nedavno se na Zlatiboru verila s Veljkom Kuzmančevićem, s kojim je već duže u vezi.

Verica Rakočević se udaje po treći put



Najuspešnija srpska modna kreatorka će po treći put reći sudbonosno "da". Ona će ponovo pred matičara i to u 65. godini. Rakočevićeva je oduvek isticala da je baš sad u najboljim godinama i da živi punim plućima, a očito da joj ljubav i veza s mlađim Veljkom Kuzmančevićem daje eliksir mladosti. Poznatu dizajnerku partner je zaprosio nedavno tokom odmora na Zlatiboru.

"Verica je presrećna zbog veridbe. Svadba će najverovatnije biti pre kraja ove godine", kaže naš izvor.

Kreatorka je nedavno izjavila kako se ne seća da je u skorije vreme bila toliko srećna, a sad je jasno i zbog čega. Inače, do sada Verica je, prema sopstvenom priznanju, istinski volela samo jednom.

"Imam dva braka iza sebe, troje divne dece, koja su rođena iz ljubavi, ali nijedna od tih ljubavi nija ta o kojoj me pitate. Mladalačke ljubavi se ne mogu uporediti s ljubavlju koju možete da doživite u zrelim godinama. U mom slučaju sa 45. Samo jednom u životu mi se javio osećaj kao da su dve burgije krenule iz jajnika i da su onako kao električne bušilice prošle bradavicama, vratnim žilama i izašle na oči. Čak sam i fizički bol osetila. I mislim da je to ta ljubav", izjavila je Vericatom prilikom. Verovatno je to osećanje ponovo u njoj, pa je rešila da se uda.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>