Svet

Region

Igra Prestola: Četvrta sezona najuzbudljivija i najkrvavija do sada!

Za sve fanove Igre prestola stiže dobra vest. Kit Haringon koji u seriji igra Džona Snoua kaže da će četvrta sezona biti najuzbudljivija do sada.

Igra Prestola: Četvrta sezona najuzbudljivija i najkrvavija do sada!Haringon je američkim medijima rekao da je nova sezona njegova najomiljenija do sada jer će u njoj biti više akcije nego u tri prethodne.

"Uvek prilično pesimistično čekam da pisci omaše, a kada smo dobili scenario za četvrtu sezonu bio je savršen. Biće to moja omiljena sezona do sada. Mnogo toga ću raditi ove sezone", rekao je on.

Harington je obećao "mnogo krvi i gadosti" u novim epizodama izuzetno popularne serije zasnovane na seriji romana Džordža R.R. Martina "Pesme leda i vatre" koje je u Srbiji objavila "Laguna".

Biće mnogo scena borbi i generalno najviše akcije do sada", dodao je mladi glumac o novoj sezoni koja stiče polovinom 2014.

Kako se deo serije snima i u Hrvatskoj, lokalni mediji prenose da bi snimanje trebalo da počne 20. avgusta i da se trenutno u Splitu traže četiri devojke koje će se pojaviti u sceni sa glumicom Emilijom Klark (Deneris).

Te scene bi trealo da se snimaju u Dioklecijanovoj palati ili na Klisu, a snimanje će trajati jedan dan.

Autor: M.P.
Izvor: Tanjug
Foto: HBO

Viber

Izvor: Svet Plus


>