Region

Svet

Severina i Milan komuniciraju preko menadžera i PR službi

Nakon što je Severinin menadžer izjavio da Milanu niko ne brani da viđa svoje dete, oglasila se i PR služba Milana Popovića.

Severina i Milan komuniciraju preko menadžera i PR službiPR služba Milana Popovića Wojtehovski Communications, odgovorila je danas u njegovo ime menadžeru Severine Vučković, Tomici Petroviću povodom njegove izjave, da gdinu Milanu Popoviću niko ne brani da vidi svoje dete. Saopštenje prenosimo u potpunosti:

Povodom izjave gdina Tomice Petrovića, menadžera Severine Vučković, da gdinu Milanu Popoviću niko ne brani da vidi svoje dete želimo da istaknemo sledeće:
 
1.)Niko na svetu, se ne bi obratio nadležnim državnim instutucijama sa ciljem da se izbori za pravo, ako to pravo već ima.

2.)Viđanje deteta samo gde majka kaže, kad majka kaže i pod uslovima koje majka deteta postavlja ( a uslovi uključuju i mesto i vreme), ne spada ni u roditeljstvo ni u ravnopravno vaspitanje deteta, već u udovoljavanje zadatim pravilima koja se postavljaju zarad drugih interesa i daleko izlaze iz okvira interesa deteta da raste sa oba roditelja ravnopravno.

3.)Traženje pravde na sudu, odnosno bitka za roditeljstvo i angažovanje advokata je svakako posledica potpunog prekida odnosa između roditelja, tačnije i prekida međusobne komunikacije, koja je izašla iz okvira interesa deteta, pa i iz okvira pristojnosti.

4.)Do potpunog prekida komunikacije, koji se nedavno dogodio i koji svakako nema veze sa emocionalnim prekidom veze, jer roditelji ostaju roditelji i kada se njihova intimna veza završi, i nastavka komuniciranja isključivo preko advokata je došlo na insistiranje majke.

5.)Uz dužno poštovanje prema gdinu Tomici Petroviću, Severininom menadžeru, njegova izjava da nema nikakvih smetnji oko viđanja deteta, osim što izlazi iz okvira njegove menadžerske uloge je i materijalno netačna. Gdin Petrović ni jednom nije bio prisutan pri pokušajima samostalnih dogovaranja oko zajedničkog roditeljstva, kao što nije bio prisutan kada su Gdin Popović i Gđica Vučković pokušali da se dogovore u prisustvu advokata, te tako, svakako nije upućen niti pozvan da daje ovakve izjave.

Bitka za roditeljstvo svakako izlazi iz svih okvira estradnog, u koje su Severina i Milan stavljani zbog prirode njenog posla. Gdin Popović nema nikakvu želju da živi u medijima niti da se preko istih objašnjava. Reakcija je usledila zarad materijalne neistine oko bitke za zajedničko roditeljstvo, koja će kao što je javnost već obaveštena dobiti i svoj epilog na sudu.

Autor: I.M.
Izvor: Blic
Foto: Zoran Lončarević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>