Region

Svet

Aco Pejović u Svrljigu pevao za 20.000 ljudi: Bila je to divna noć! (Foto)

Aco Pejović je ostao u čudu kad je izašao na binu u Svrljigu. Na njegov koncert došlo je više od 20.000 ljudi, a taj broj ga je zaprepastio. Naročito jer ovo malo mesto broji oko 14.000 stanovnika.

Aco Pejović u Svrljigu pevao za 20.000 ljudi: Bila je to divna noć! (Foto)



"Zaista sam ostao u šoku. Nisam ni pomišljao da bi u jednom malom gradu kao što je Svrljig toliko naroda moglo da dođe na moj koncert. Ovo je veliki uspeh, koji je premašio sva moja očekivanja", kaže Pejović.



Ovom koncertu prisustvovali su Pejovićevi fanovi iz Bugarske i Makedonije. Oni su prevalili stotine kilometara da bi ga čuli, jer im je to bila jedinstvena prilika, pošto ovog leta nije nastupao na "njihovom terenu".

Čim je Aco Pejović izašao na binu i zapevao "Oko mene sve", nastao je pravi haos, ređali su se hitovi "Ne diraj mi noći", "Jelena", "Sve ti dugujem", "Godina i jače". Posle dva i po sata koncert je završio hitom "Nema te, nema".



"To je bila divna noć, koja će ostati duboko urezana u mom sećanju. Hvala svima od srca",  kaže Pejović, koji se polako priprema za veliki beogradski spektakl u Kombank areni 19. oktobra.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>