Lepota

Ljubav

Našminkajte se kao Bijonse

Sigurno je da se prelepa Bijonse ne šminka sama, već joj u tome pomažu vrhunski šminkeri, ali mi vam možemo otkriti recept za njen perfektan "zadimljeni" izgled očiju.

Našminkajte se kao Bijonse



Pripremite lice

Obratite pažnju da ste skinuli šminku od ranije i da je vaša koža hidrirana.

Stavite malo pudera na kapke

Ključ postojane šminke jeste dobra podloga. Ukoliko nanesete malo tečnog pudera i na kapke pomoći će vam da šminka stoji mnogo duže.

Koristite senku u valerima

Umesto kombinacije crno-belo najbolje je da kupite senku koja preliva boje u valerima od zift crne do čisto bele. Tako ćete imati sve potrebne nijanse u samo jednoj senki.

Navlažite četkicu za senku

Ukoliko želite da dobijete pravi “smuki ajs” izgled četkicu kojom nanosite senku blago navlažite a zatim umočite u najcrnji deo i iscrtajte gornju i donju ivicu kapaka. Zatim, uzmite tamno braon ajlajner i izcrtajte ivicu kapka, te produžite i prstom razmažite liniju kako biste dobili mačkasti izgled očiju.

Od najtamnije do najsvetlije

Prvo počnite sa srednjom nijansom iz palete boja koja ste odabrali. Nju nanesite tačno iznad tamnog sloja koji ide uz samu ivicu kapka. Najsvetliju nijansu nanesite uz samu ivicu obrva. Kada to uradite uzmite čistu četkicu za senčenje i pređite njome kako biste sjedinili sve nijanse.

Autor: M.P.
Izvor: SuperŽena
Foto: Tumblr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>