Region

Svet

Bojana Rajić doživela nervni slom: Vladimir Stojković odveo sina na splav!

Bojana, još uvek zakonita supruga Vladimira Stojkovića, pre dva dana je bukvalno doživela nervni slom zbog njegovog ispada.

Bojana Rajić doživela nervni slom: Vladimir Stojković odveo sina na splav!



On je dvogodišnjeg sina Lava odveo u veoma popularan beogradski splav u kojem su žurke od jutra do ponoći!

"Čim su došli, dete je počelo da plače, verovatno prestrašeno preglasnom muzikom koju je puštao di-džej, ali i zbog nepodnošljive vrućine, pošto je tog dana bilo 40 stepeni!", izvor koji se zatekao na licu mesta:

"Dadilja od šezdesetak godina koja je došla s njima samo je stajala i unezvereno se osvrtala oko sebe jer od devojaka u bikinijima koje su bile za Stojketovim separeom nije imala gde da sedne. Sve vreme je pokušavala da smiri Lava, dok ga je Vladimir iz njenog naručja uzimao samo kako bi se slikao s njim. Ubrzo ga je neko nazvao na mobilni i on je vidno iznerviran rekao drugu da dadilju i Lava odveze kod Bojane. Čak mu je bilo mrsko da napusti splav i provod da bi otpratio dete kući.

Kako saznajemo, to je bio prvi vikend koji je Lav trebalo da provede s ocem otkako Vladimir više ne živi sa Bojanom, a on ga je, eto, brže-bolje, posle samo nekoliko sati, vratio majci.

Ni Vladimir ni Bojana nisu želeli da komentarišu ovu situaciju.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Alo/Dušan Milenković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>