Region

Svet

Region

Nenad Okanović: Roni na Jazu i mašta o Drini (Foto)

Nenad Okanović, koga svi poznaju po ulozi sina Dragana, se odmara u Crnoj Gori i uživa u svojoj velikoj strasti - ronjenju.

Nenad Okanović: Roni na Jazu i mašta o Drini (Foto)



"Šest godina ronim. Ali, ipak, od mene je bolji moj otac Miloš iako roni samo četiri godine", priča kroz osmeh Okanović na plaži Jaz u prostorijama ronilačkog kluba "S.D.T".

Vitalni gospodin Miloš svesrdno pomaže svom sinu da se uvuče u ronilačku opremu, provereva pritisak na bocama, donosi tegove. Toga dana se opredelio da se ne spušta u dubinu, dok Nenad ne može da odoli tom pozivu.

Ekipa mala, ali odabrana, okupila se u ranim popodnevnim časovima ispred šatora, a sve pripreme se odvijaju pod budnim okom gazde i instruktora ronjenja Janeza Kranjca.


Foto: J. Kranjec

"Nenad dugo roni sa nama. To je posebna strast... Ne možete ni da zamislite tu lepotu. Ipak, ono što je najbolje je neprestano otkrivanje. Evo, on nas je prošle godine vodio na Drinu da ronimo. Ja, koji ronim više od 15 godina, nisam znao za to koliko je posebna", kaže nam Janez.

U tom trenutku, sa osmehom, Okanović se nadovezuje.

"Aha... je l‘ vam rekao kakva je Drina? Lepota jedna... U septembru, oktobru ćemo opet da ronimo u njoj", priča glumac.

U tom trenutku su ga spazili klinci i nastao je haos. Mališani su prvo šaptali između sebe "Evo ga sin Dragan", a onda su se oslobodili i prišli mu. Slikanje, autogrami, osmesi...


Foto: J. Kranjec

Autor: I.M.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>