Svet

Region

Harison Ford ponovo kao Indijana Džons?

Harison Ford možda ima 71 godinu, ali ne odustaje od ideje da ponovo zaigra Indijanu Džonsa u njegovoj petoj filmskoj avanturi.

Harison Ford ponovo kao Indijana Džons?



"Videli smo kako se lik razvija i stari i to je savršeno prikladno i bilo bi O da se vrati sa sjajnim filmom gde neće morati toliko da rastura", rekao je Ford.

"Po meni, ono što je interesantno je to što je lik preživeo toliko, što je imao hrabrosti, dovitljivosti, inteligencije, što je bio uplašen, ali je uspeo da preživi. To mogu da uradim", dodao je on.

Još jedan film o najčuvenijem filmskom arheologu imao bi, smatra kritičar britanskog lista, smisla finansijski - prethodna avantura "Indijana Džons i Kraljevstvo kristalne lobanje" je 2008. zaradila 800 miliona dolara.

Ford, čiji novi film, finansijski triler "Paranoia" (Paranoja) uskoro izlazi, nada se da će filmovi i bioskopi preživeti i pored sve veće pretnje u vidu televizije.

"Ne znam ništa o poslu, ja samo ovde radim. Uvek sam na filmove gledao kao na posao, na nešto što je izazovno i što mi je interesantno i uvek sam se nadao da će filmovi biti korisni u kulturi jer ću onda i ja imati posla", rekao je glumac.

"Sada se međutim divne stvari rade za televiziju i ne znam da li će sve sada biti televizija. Ipak, i dalje mislim da je najbolja stvar sedeti u mraku ispred velikog ekrana i sjajnog ozvučenja i gledati nešto posle čega možemo da se osećamo više ljudi i više povezani. Ne znam da li se to dešava posle gledanja televizije tako da se nadam da će filmovi ostati deo naše kulture i da ćemo nastaviti da investiramo u filmove", rekao je Ford.

Autor: M.P.
Izvor:Tanjug
Foto: philly.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>