Region

Svet

Željko Joksimović na Ohridu pevao pred 10.000 fanova! (Foto)

Pred više od 10.000 ljudi sinoć je na stadionu na Biljaninim izvorima u Ohridu Željko Joksimović održao još jedan nezaboravan koncert u Makedoniji.

Željko Joksimović na Ohridu pevao pred 10.000 fanova! (Foto)



Koncertu u Ohridu prethodilo je "zagrevanje" na Dojranskom jezeru dan pre gde je njegov nastup pozdravilo oko 5.000 fanova barda evrovizijske pozornice.

U impozantnom broju, kao i uvek sjajna makedonska publika, uživala je dve tople avgustovske večeri u nastupu najboljeg pop pevača u regionu.

"Koncert u Ohridu se zaista može opisati rečju "fenomenalan", naravno kao i onaj na Dojranu gde sam prvi put nastupio", kaže Željko Joksimović. "Zahvalan sam publici zaista mnogo. Priznajem da sam očekivao ovakav koncert s obzirom na moju veliku ljubav koju već godinama imam sa makedonskom publikom", rekao je on.



Fanovi će bez sumnje još dugo pamtiti koncerte Željka Joksimovića u Makedoniji, pre svega zbog atmosfere, ali i brojnih otpevanih hitova Joksimovića od pesme "Libero", evrovizijskih pesama, pa sve do poslednjeg mega hita "Ludak kao ja" koji su se nizali jedni za drugim tokom večeri uz zajedničku interpretaciju autora i njegove publike.

Već za nekoliko dana, u četvrtak 8. avgusta, Željko Joksimović će održati koncert u Bijeljini za koji se već sada traži karta više.

Autor: M.P.
Izvor: Telegraf
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>