Region

Svet

Novak Đoković: Nisam odgovoran za reči mog oca!

Srpski teniser Novak Đoković poručio je da se ne plaši doping kontrole i da je uvek spreman na testiranje, ali i prokomentarisao izjave njegovog oca koje se tiču Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

Novak Đoković: Nisam odgovoran za reči mog oca!



Đoković je kanadskim medijima u Montrealu, gde učestvuje na "Rodžers Kupu"  rekao još da mu je žao što su izjave njegovog oca Srđana, o Nadalu i Federeru, izazvale toliko pažnje, ali da on ne može biti odgovoran za izjave svog oca.

"Uvek uradim doping test, kad god se od mene to traži.  Svi organi se trude da ovaj sport održe čistim, ja to ostavljam njima. Nikad se ne krijem, znaju gde da me nađu i siguran sam da tako rade i svi ostali igrači", rekao je Đoković u razgovoru sa novinarima u Montrealu.

Đokovićev otac Srđan nedavno u svojoj ispovesti rekao je da je Rafael Nadal bio najbolji prijatelj njegovog sina dok je pobeđivao, ali kada se stvar promenila prestali su to da budu, dok je za Rodžera Federera naveo da je najbolji teniser u istoriji, ali da je kao čovek drugačiji.

"Žao mi je što su te reči izazvale toliko pažnje i povredile moje kolege. Nažalost, ne mogu biti odgovoran za njegove reči jer svako ima pravo na svoje mišljenje, pa tako i moj otac."

"Volim ga i poštujem i pomogao mi je u životu da budem tu gde jesam. Moram da kažem da nisam uticao na to i ne mogu biti odgovoran", rekao je Đoković i dodao

"Teško je biti veoma blizak prijatelj sa najvećim rivalima jer morate da igrate sa njima svake dve nedelje. Svako ima svoj tim sa kojim putuje, ali najvažnija stvar na kraju dana je da smo svi ljudi i da imamo dobar odnos", rekao je srpski teniser.

Autor: M.P.
Izvor: Telegraf
Foto: AP

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>