Region

Svet

Amar Gile Jašarspahić pola nagrade poklonio drugu!

Pobednik Zvezda Granda Amar Jašarspahić Gile pola od 300.000 dinara nagrade poklonio je svom prijatelju.

Amar Gile Jašarspahić pola nagrade poklonio drugu!



Njegovi roditelji, Nađa i Senad Jašarspahić, kažu da pobeda nije nimalo promenila njihovog sina, kao i da su od prvog javnog pojavljivanja verovali da može doći do samog kraja iako nismu mogli da garantuju  da će biti među prvima, ali među deset najboljih - jesu.

"U njegovu sposobnost i predanost takmičenju nismo sumnjali, jedini je vladao drugi faktor, a to je izdrživost svega. Još  je među nama prisutna doza neverice oko svega ovoga, a retko je tu pa se i ne možemo radovati bez njega. Ali, puno smo srećni jer je uspeo u onome o čemu je uvek sanjao. Celi život ulažemo u njega, i to je danas urodilo jednim krunisanim plodom. Sećamo se kada je rekao: "Idem samo da čujem da mi Saša kaže da li znam da pevam". Otišao je u Beograd i u Kakanj doneo pobednički pehar! Osvojio je stan na Vidikovcu, snimanje albuma, nagradu od 300.000 dinara (pola je poklonio svom najboljem drugu) i poklonjen mu je koncert u Kaknju", nastavljaju njegovi roditelji.

Ističu da ga pobeda na "Grandu" nimalo nije promenila. Kada je u pitanju karakter, narav, skromnost i spontanost ostao je isti, pričaju oni, što ih još više čini ponosnim. Jedino su primetili je da postao ozbiljniji.

Autor: M.P.
Izvor: Express
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>