Region

Svet

Viktor Troicki: Ovo mi je najteži period u životu!

Treći reket Srbije Viktor Troicki trenutno prolazi kroz buran period života. Suspendovan je na 18 meseci, a pored toga raskinuo je veridbu sa Sunčicom Travicom.

Viktor Troicki: Ovo mi je najteži period u životu!



"Tačno je da sam raskinuo sa Sunčicom, jesam jedno veče pio sa drugarima, ali se ne opijam. Kao da igram za Kambodžu, a ne za Srbiju, tako se mediji ponašaju prema meni", otvoren je bio juče naš proslavljeni teniser Viktor Troicki.

Teniser je potvrdio i svoj raskid sa Sunčicom, ali i da mu je ovo najteži period u životu.

"Tačno je da smo Sunčica i ja raskinuli, ali ne zbog toga što sam suspendovan. Još pre svega ovoga nam nije išlo i razilazili smo se. Trenutno prolazim kroz najgori period u mom životu. Ne dajem izjave nikome. Ne govorim za medije. Samo želim da imam svoj mir", rekao je juče Troicki. "Bio sam u kafiću "Fioka", svratio sam sa prijateljima, ali mi tumačenja da "tražim spas u čaši" u ovom trenutku uopšte ne prijaju niti mi pomažu. Zaista samo želim svoj mir", rekao je Troicki.
 
Viktor, i pored toga što više nije sa Sunčicom, ne želi da čitaoci i publika koja prati sve naše tenisere steknu pogrešan utisak. "Ocrnjena je i Sunčica, a to nije lepo", rekao je Troicki, dodajući da se više ovim povodom neće oglašavati.
 
Kazna suspenzije za srpskog tenisera ističe 24. januara 2015, a postoji mogućnost i da mu se oduzmu bodovi i novac koji je zaradio u Monte Karlu. Na konferenciji za novinare on je izjavio da je nevin i da će se žaliti. "Ovo je najteži trenutak u mojoj karijeri, potpuno sam nevin. Nikada nisam uzimao nedozvoljene supstance. Ne znam zašto imam ovakav tretman", istakao je.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: babolat.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>