Region

Svet

Viktor Troicki ima novu ljubav? (Foto)

Viktor Troicki definitivno je preboleo Sunčicu Travicu, s kojom je bio pet godina, a koja je poslednjih mesec dana pre raskida održavala paralelnu vezu sa izvesnim Draganom iz Rume.

Viktor Troicki ima novu ljubav? (Foto)



Kad je "puklo" između tenisera i manekenke, ona je ostala sa oženjenim čovekom iz svog rodnog grada, a on je ubrzo uplovio u romansu s Jasminom Stojić, koja se takođe bavila manekenstvom, a sada vodi porodični hotel u Borči.

Viktor i njegova nova ljubav već su isplanirali zajednički odmor u Monte Karlu, a kako bi izbegli paparace, odlučili su da ona otputuje pet dana ranije. I dok se treći reket Srbije sprema da krene na put, atraktivna crnka već na društvenim mrežama postavlja fotke iz mondenskog grada u Kneževini Monako.

Zanimljivo je i da se zbog svoje drage Troicki sad vraća na "mesto zločina", pošto baš tamo u aprilu nije želeo da da krv na analizu tokom doping kontrole. Zbog toga je suspendovan na 18 meseci sa svih teniskih takmičenja. Iako se ni on ni Jasmina ne izjašnjavaju o svojoj vezi, ona se pre nekoliko dana pridružila grupi na Fejsu Podrška za Viktora napisavši "Verujem u tebe" i postavila tri srca.



Inače, njih dvoje su u prethodnom periodu viđani kako razmenjuju nežnosti naočigled svih u veoma posećenim beogradskim lokalima, poput "Bašte kod Juge", "Fristajlera" i "Rivera". Viktor je očigledno zaljubljen, pa uz Jasminu lakše uspeva da prihvati i velike probleme u karijeri.

Autor: M.P.
Izvor: Stars
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>