Region

Svet

Luisova porodica: Jako nam nedostaje, ali živi u muzici oko nas

Danas se navršavaju dve godine od tragične smrti Ljubiše Stojanovića Luisa.

Luisova porodica: Jako nam nedostaje, ali živi u muzici oko nas



Svi koji su poznavali ovog istaknutog umetnika svesni su kolika je praznina na estradi ostala njegovim odlaskom, ali pesme se pevaju i dalje sa istim žarom kao kad je on bio tu. Porodici je ipak najteže jer i posle dve godine od teške saobraćajne nesreće na putu između Feketića i Vrbasa u kojoj je Luis poginuo bol i tuga za njim ne jenjavaju.

"Teško je, a i teška su vremena, pogotovo kad ste sami sa troje dece. On je svaki dan prisutan u mojim razgovorima s njima jer me stalno pitaju i žele da im pričam o tati. Jednostavno, osećam potrebu da pričam o njemu i s rodbinom i s prijateljima. U kući se suzdržavam da ne zaplačem zbog dece, ali mi mnogo nedostaje", kaže Luisova supruga Silvana i dodaje:

"Krivo mi je samo što neki njegovi najbliži koje je voleo i s kojima je provodio vreme ne zovu, ali to ne znači da mislim na nekog sa estrade. On se družio s mnogo ljudi. Ali razumem da su zauzeti i ne ljutim se ni na koga".

I Luisova deca iz njegovog prethodnog braka ne mogu da se pomire s tim da oca nema. "Jednostavno moraš da naučiš da živiš s tim, ne postoji drugi način. Normalno da je lakše sad nego pre dve godine kad je tata poginuo, ali tuga ne prolazi", rekla je Maja Stojanović Novaković.

Njen brat Marko čuva uspomenu u muzici. "Tata je i dalje oko mene i svih nas, prati me kroz život i muziku. Nemam osećaj da ga nema, uvek je prisutan", kazao je Luisov sin.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Marina Lopičić/Dragana Udovičić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>