Region

Svet

Slučajni susret Maje Nikolić i Uroša Ćertića? (Foto)

Koketiranje, a onda i svađe između Maje Nikolić i Uroša Ćertića sada su iza njih, a njih dvoje bili su više nego srdačni prilikom prvog susreta nakon ovog šou programa.

Slučajni susret Maje Nikolić i Uroša Ćertića? (Foto)



Pevačica i kaskader uslikani su nedavno na ulici, gde su raspoloženo ćaskali, a ovaj susret nije zasmetao ni Uroševoj devojci Ivani Stamenković Sindi, koju je dečko blagovremeno obavestio o susretu s Majom.


Foto: Mitar Mitrović

"Znam da su se sreli ispred zgrade. Oni žive blizu. Ne smeta mi što su se videli", katko je rekla Sindi, a svoj susret prokomentarisali su i Uroš i Maja. Tako nam je Ćertić otkrio da se za godinu dana, koliko Maja i on žive blizu, nisu sreli nijednom.

"Sasvim slučajno smo se sreli, živimo bukvalno na razmaku od 50 metara. Ja sam išao u prodavnicu i video sam je, pa sam joj se javio. Baš sam joj rekao da se za godinu dana, koliko i ona i ja živimo u istoj ulici, nijednom nismo sreli", kaže kaskader, dok pevačica otkriva da se njih dvoje nisu dogovorili o ponovnom susretu.

"Uroš i ja smo samo poznanici. On je sa Ivanom, ja imam dečka i taj susret je bio slučajan. Nemamo mi vremena za druženje, oboje radimo. Mi smo poznanici i to je sve", rekla nam je Nikolićeva.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Časlav Toma

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>