Region

Svet

Region

Nikola Đuričko sa porodicom odmara na Sitoniji u luksuznom hotelu (Foto)

Nikola Đuričko odmarao se na Sitoniji, u mestu Vurvuru. On je svoj godišnji odmor proveo sa ženom Ljiljanom, ćerkom Nađom i sinom Đorđem u hotelu "Antigoni".

Nikola Đuričko sa porodicom odmara na Sitoniji u luksuznom hotelu (Foto)



Da za njega nema krize i da je jedan od najangažovanijih glumaca u Srbiji govori i podatak da je za noć u ovom hotelu plaćao 250 evra.

Njegova porodica mogla je da uživa u prijatnom ambijentu, lepim bazenima i na peščanoj plaži, ali pre svega u miru koje ovo mesto obezbeđuje. Inače, mesto Vurvuru je poznato po svojoj netaknutoj prirodi, pa ne treba da čudi što je Đuričko izabrao da baš tu letuje sa svojim mališanima.



"Ovaj hotel je jedan od najboljih u ovom mestu, a noćenje u sezoni ne može da se nađe ispod 150 evra. To je cena za najlošiji smeštaj, a Đuričko je ipak izabrao najbolji. Sobe su luksuzno opremljene i imaju kupatila s hidromasažnim kadama, a gledaju na zaliv Sigitikos ili na bazen i prelep vrt. Gostima je na raspolaganju i spa centar", kaže izvor Kurira koji se odmarao u istom hotelu kada i Đuričko.

"Nikola se kupao na plaži Livrohio i bio je maksimalno posvećen deci", kaže na kraju naš izvor. Pozvali smo Nikolu, koji nam je poručio da ne daje izjave.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>