Svet

Region

Dejvid Geta postiđen pobegao sa scene: Slučajno otkrio svoju fobiju!

Dejvid Geta doživeo je veliku neprijatnost na nastupu u Parizu, posle čega je postiđen pobegao sa scene, a fanovima se izvinio putem Tvitera.

Dejvid Geta postiđen pobegao sa scene: Slučajno otkrio svoju fobiju!



Naime, kada je Geta želeo da pusti muziku, prisutni su dobili priliku da uživaju u zvucima CD-a za samopomoć u borbi sa "chorophobiom" odnosno horofobijom. Horofobija je psihički poremećaj, odnosno fobija. Ljudi koji boluju ud horofobije imaju natprirodan strah od toga da budu srećni jer smatraju kako će im se posle toga dogoditi velika tragedija, a Getin slučaj je strah od igranja.

Geta je posle pogrešno puštenog CD-a pobegao sa scene, a zatim se fanovima izvinio na Tviteru jer je otkrio da pušta unapred pripremljen repertoar: "Molim vas, želim da znate da to nije zato što sam netalentovan ili lenj, već zato što patim od strašne fobije od koje se lečim, kao što ste već mogli da čujete kada sam pristinuo "play" taster i pustio pogrešan snimak".

Slavni DJ objasnio je kako ovu fobiju "vuče" još iz detinjstva kada je ostao osramoćen na sceni i nakon toga počeo da mokri u krevet. Od tada na nastupima gleda samo u masu ispred sebe, a dešava se i da zatvori oči ili pusti kosu preko lica kako ne bi video razigranu publiku.

Autor: M.P.
Foto:popcrush.co

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>