Region

Svet

Vanja Mijatović ponovo na sceni: Jako sam se uželela pevanja!

Posle bolničkog i kućnog lečenja, a potom i rehabilitacije od teških povreda zadobijenih 21. februara u saobraćajnom udesu kod Novog Sada, mlada zvezda "Granda", Kraljevčanka Vanja Mijatović ponovo je na sceni i s mikofonom u ruci.

Vanja Mijatović ponovo na sceni: Jako sam se uželela pevanja!Božjom voljom, sticajem srećnih okolnosti ili samo pukom slučajnošću, tek, Vanja se i pored teških povreda zadobijenih u toj saobraćajki ne samo potpuno oporavila nego se ovih dana i vratila pevanju.

"Potpuno sam spremna za povratak, pa nastavljam tamo gde sam stala 21. februara. Sada se zaista osećam odlično, samo da još malo povratim snagu i kondiciju, i biću opet ona ‘stara’", priča Vanja, usput se prisećajući dana kada je i doslovno bila vezana za bolesničku postelju. Osim što je povrede potpuno sanirala i, svakodnevno vežbajući, fizički ojačala, Vanja sada diše punim plućima i, pevušeći, "štimuje" glasne žice za novu pesmu koju je specijalno za nju napisala Marina Tucaković, a komponovo i aranžirao Damir Handanović.

Do sada je još nije ni pročitala, ni čula, pa Vanja još ne zna o kakvoj je pesmi reč. Ali, posle svega što je mlada zvezda preturila preko glave, možda bi toj pesmi najbolje pristajao naslov "Jača i od sudbine"!

"Kako bilo, jedva čekam da uđem u studio, ali gotovo sam sigurna da će to biti hit, pošto sam se ovih meseci baš uželela pevanja", gotovo da cvrkuće Vanja spremna da nastavi tek započetu karijeru buduće, po svemu sudeći, velike zvezde naše estrade.

Autor: M.P.
Izvor: Novosti
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>