Region

Svet

X Faktor Srbija: Severina traži veći honorar, Skaj Vikler i Saša Lošić Loša u žiriju!

Članovi žirija u emisiji "X Faktor Srbija" najverovatnije će biti Skaj Vikler, Saša Lošić Loša i Severina, kojoj je postavljena ponuda "uzmi ili ostavi".

X Faktor Srbija: Severina traži veći honorar, Skaj Vikler i Saša Lošić Loša u žiriju!



Kako se nezvaničo saznaje, Lošić i Vikler su blizu odluke da prihvate učešće, dok je produkcija uputila poslednju ponudu hrvatskoj pevačici te se čeka njen odgovor. Popularna hrvatska pevačica Severina je u završnoj fazi pregovora sa organizatorima pošto joj je ponuđena opcija "uzmi ili ostavi".

Kako bi zbog ove emisije pevačica morala da odustane od nekih nastupa planiranih za jesen, navodno je u skladu sa tim i cena njenog učešća u žiriju veća. Prema poslednjim informacijama, njoj je ponuđena nova suma.
 
Njen dugogodišnji prijatelj i kolega Saša Lošić, frontmen "Plavog orkestra", takođe bi trebalo da zauzme mesto u žiriju, nakon što je nekoliko regionalnih muzičkih zvezda odustalo od ovog projekta. Najnovije ime koje se vezuje za prvo domaće izdanje ovog muzičkog šoua je Skaj Vikler, koji osim što se nedavno na velika vrata vratio na scenu sa sastavom "Bad copy" i novim albumom, već godinama unazad se vrlo uspešno bavi i producentskim poslom te sarađuje sa brojnim muzičarima.

Audicije za kanditate počinju 20. avgusta, do tada će biti poznati svi članovi žirija, a emisiju X Faktor Srbija gledaćemo svakog ponedeljka od oktobra do februara na televiziji "Pink". Na audicijama će biti izabrano 120 učesnika, od kojih će u velikom finalu ostati 12 najboljih pa će četiri člana žirija odabrati grupe kojima će biti mentori.

"Prve sezone ćemo raditi eliminacione emisije iz studija u Šimanovcima, ali već od sledeće svi eliminacioni koncerti održavaće se u Areni", kaže Sandrina Anđić, direktorka produkcije MBK.

Finalna emisija u kojoj će se dva kandidata boriti za pobedu trebalo bi da bude pravi spektakl jer će u Beograd stići i jedna svetska muzička zvezda. 

Autor: I.M.
Izvor: Blic
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>