Region

Svet

Aci Pejoviću pozlilo na nastupu u Bijeljini: Pevač ipak napravio sjajnu atmosferu! (Video)

Nastup koji su dugo čekali u Bijeljini, jer se uz njegove pesme uvek dobro provedu je svakako onaj koji je Aco Pejović održao u subotu u diskoteci "Imperio".

Aci Pejoviću pozlilo na nastupu u Bijeljini: Pevač ipak napravio sjajnu atmosferu! (Video)



Acini obožavaoci došli su da se provedu uz svog omiljenog pevača, a on im je te večeri pružio provod za pamćenje. Međutim, zbog premora i prehlade koju nikako da sanira, Aco je skoro pao u nesvest na nastupu.

Silazeći sa bine, kada je krenuo na pauzu između dva bloka, pevač je skoro završio na podu. Srećom, momak iz obezbeđenja je video da je Aci loše, pa ga je uhvatio pod ruku i odveo u bekstejdž, gde su popularnog pevača polivali vodom i dali mu čokoladu, kako bi došao sebi. Zbog premora, jer već noćima uzastopno peva i prehlade koju vuče već nekoliko dana, sa visokom temperaturom, ovakav ishod je bio očekivan.

Šta se dešavalo u bekstejdžu, obožavaoci u diskoteci nisu mogli ni da zamisle, ali ni da primete jer je Aco Pejović, kao pravi profesionalac, svoj deo posla na bini odradio do perfekcije. Nakon ovog nastupa, Pejović je seo u auto i krenuo put Budve, gde ima zakazan nastup. Pevač 17. avgusta odlazi na godišnji odmor.



Autor: M.P.
Izvor: BalkanLifestyle
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>