Region

Svet

Severina od Milana traži stan u Zagrebu i 10.000 evra mesečno?!

Obnavljanje ljubavne romanse hrvatsko-srpskog para Severine Vučković i Milana Popovića izgleda nije potrajalo.

Severina od Milana traži stan u Zagrebu i 10.000 evra mesečno?!



Severina i Milan ponovo u svađi?
Kako saznaje "Alo", pevačica ocu svog deteta ispostavila "listu želja", na kojoj se našao luksuzan stan u Zagrebu i 10.000 evra mesečno, što je razljutilo "kralja bakra".

Ove prigodnosti Seve je potražila kako bi nasledniku Aleksandru omogućila luksuzan život, kakav ima u Beogradu, a kako bi pokrila troškove čuvanja i izdržavanja deteta, pevačica je od biznismena zahtevala i sumu od 10.000 evra mesečno.

"Pre izvesnog vremena, Seve je od Milana tražila da njihovom sinu obezbedi identične uslove za život kao što ima u Srbiji, ali i pozamašnu svotu novca kako bi mogla da plati bebisiterke, spremačice i kućne pomoćnice, koje su joj potrebne za podizanje sina", rekao je izvor blizak paru.

Par je početkom godine izgladio odnose i nesuglasice, mađutim, od nedavno je procurela informacija da je ljubav ponovo na ispitu i da je Seve postavila nove uslove za opstanak veze.

"Čim je Popoviću saopštila svoje zahteve, on se našao uvređenim uz obrazloženje da njihov sin ima sve što poželi. Teške reči i različiti karakteri učinili su da njihov odnos ponovo zahladni, što samo ide u prilog činjenici da odvojeno letuju", ispričao je izvor.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: B92/Milan Popović

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

severina

Povezane vesti:


>