Region

Svet

Region

Danica Maksimović stala u odbranu Seke Aleksić!

Izgleda da nisu svi glumci istog mišljenja kao glumac Slobodan Stefanović, koji je osudio učešće Svetlane Seke Aleksić u projektu "Štrumpfovi 2" i kojem ona pozajmljuje glas Štrumpfeti.

Danica Maksimović stala u odbranu Seke Aleksić!



Seka Aleksić: Nisam Štrumpfeta preko veze, ne vidim mesta polemici!
U Sekinu odbranu stala istaknuta umetnica Danica Maksimović, koja je oštro osudila napad na Seku. "Ne treba nikoga kriviti, pa ni Seku što je dobila angažman u tom projektu. To odlučuju vlasnici licence koji preslušavaju glasove. Ukoliko im se glas svidi, oni daju dozvolu i to treba poštovati. U svetu je trend da pored glumaca i pevači učestvuju u sinhronizaciji animiranih filmova, tako da u tome ne vidim ništa sporno. Ako ćemo zbog toga suditi nekome, to je zaista sramotno. Ima i gorih stvari koje u ovoj zemlji treba sankcionisati", istakla je Danica.

Kako je Svatlanu Aleksić putem Tvitera napao glumac Slobodan Stefanović, ona mu je i odgovorila preko svog Fesjbuk profila, pitajući ga da joj otkrije ko je naredio da baš ona pozajmi glas zloj Štrumpfeti. Kontaktirali smo s njim kako bismo saznali da li će joj odgovoriti, kao i da li će obelodaniti po čijoj je direktivi dobila ovaj posao.

"Hvala vam na interesovanju, ali zaista nemam komentar. Seki ću u svakom slučaju odgovoriti lično", izjavio je Slobodan.

Podsećanja radi, Stefanović je najpre javno odgovarao Seki na društvenoj mreži Tviter i tako započeo čitavu diskusiju.

"Seka Aleksić daje glas Štrumpfeti. Kažu, marketinški je dobro. Je l‘ može moj Štrumpf na bolovanje? I sad ispade Seka veća institucija od "Štrumpfova". Kao, oni ne mogu da se dobro prodaju bez Seke. Ma čekaj", pisao je glumac, a kada su ga pitali zbog čega joj je Dragan Vujić dao ulogu, on je pomenuo direktivu.

"Nije joj Vujke dao ulogu, u pitanju je direktiva", istakao je Slobodan, koji ipak nije otkrio po čijoj naredbi je Seka dobila posao.

Seka Aleksić se danas putem Tvitera zahvalila Danici Maksimović na podršci.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus


>