Region

Svet

Ljuba Pantović sa porodicom tuži Čabarkapu zbog otmice ćerke?! (Foto)

Ljuba Pantović i porodica šesnaestogodišnje Aleksandre ujedinili su se i podneli krivičnu prijavu protiv bivšeg dečka učesnice "Farme" Aleksandra Čabarkape.

Ljuba Pantović sa porodicom tuži Čabarkapu zbog otmice ćerke?! (Foto)



Ljuba Pantović se udružila s bivšim suprugom Karađorđem Subotićem i njegovim bratom Srboljubom kako bi ćerku Aleksandru odvojila od Aleksandra Čabarkape, s kojim se bodi-bilderka zabavljala do ulaska na Farmu. Ona je u rijalitiju mislila da su i dalje u idiličnoj vezi, ali je po izlasku shvatila da je maloletna devojčica ostala trudna s njenim dečkom!

Njih troje su se juče ujutro pojavili u Palati pravde da bi, prema navodima lista "Kurir", podneli krivičnu prijavu protiv Čabarkape zbog otmice 16-godišnjakinje! Oni ne znaju gde se ona trenutno nalazi, pa su se majka, otac i stric obratili tužilaštvu.

"Iako su se Ljuba i Srba prepucavali i jedno drugom pretili tužbama, sada je sve to postalo nebitno u poređenju s činjenicom da imaju zajednički interes. S Karađorđem danima pokušavaju da uđu u trag devojčici i Čabarkapi. Uvereni su da ju je on oteo jer danima ne dolazi kući i ne javlja im se na telefon", otkriva izvor.

Kako dalje saznajemo, oni su policiji nekoliko puta prijavljivali otmicu, ali pošto niko nije reagovao, odlučili su da odu direktno u Palatu pravde. Ni Ljuba ni Karađorđe nisu bili raspoloženi za razgovor, a Srba nam je samo kratko rekao:

"To nije za javnost. Videli ste da smo bili tamo zajedno. Ništa nas više ne pitajte!", izjavio je on.



Autor: I.M.
Izvor: Kurir
Foto: Nebojša Mandić, Zorana Jevtić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>