Region

Svet

Seka Aleksić: Nisam Štrumpfeta preko veze, ne vidim mesta polemici!

Glumac Slobodan Stefanović prokomentarisao je učešće Seke Aleksić u sinhronizaciji "Štrumpfova 2" na nimalo pozitivan način, a povodom njegovog komentara oglasila se i sama Seka.

Seka Aleksić: Nisam Štrumpfeta preko veze, ne vidim mesta polemici!



Premijera Štrumpfova 2 zakazana za 28. jul! (Foto+Video)
Slobodan se pobunio na Tviteru i napisao da se ime Seke Aleksić koristi u marketinške svrhe: "I sad ispade da je Seka veća institucija od Štrumpfova. Kao oni ne mogu dobro da se prodaju bez Seke". Zatim je dodao da ne bi učestvovao u tom projektu u kom su svi dobro odradili svoj posao, da je znao da će učestvovati i Seka.

Dragan Vujić Vujke: Seka Aleksić je srpska Lara Kroft!
"Je l‘ može moj Štrumf na bolovanje?", nastavljao je Stefanović, a na kraju napisao i: "Nije joj Vujke dao ulogu, u pitanju je direktiva. Da sam znao da će i ona učestvovati ne bih se prihvatio posla". Seka, koja je pozajmila glas zloj Štrumpfeti Veksi oglasila se na Fejsbuku i obratila se Slobodanu:

"Vidim da je izjava naseg mladog i talentovanog glumca Slobodana Stefanovica, da je sramota sto je jedna Seka Aleksic pozajmila glas Strumpfeti u nastavku filma o najpopularnijim decijim junacima, izazvala veliku polemuku u javnosti. Zato sam odlucila da odreagujem. Dragi Slobodane, sasvim je normalno u svetu da javne licnostu gostuju u jednim takvim projektima. Dragi Slobodane, ako je jedan Dragan Vujic Vujke prokomentarisao da sam sinhronizaciju odradila kao profesionalni glumac, on koji se godinama bavi tim poslom, ne vidim mesta polemici. I na kraju, dragi moj Slobodane, biti Seka Aleksic nije sramota... Niti sam lopov, niti prevarant, niti sam ikada radila nesto nepristojno zbog cega bi se bilo ko postideo, vec naprotiv, odem cesto da pogledam mjuzikle u "Pozoristu na Terazijama" u kojima i ti glumis, pa je ovde jedino sramota da takav glumac i gospodin govori na taj nacin o jednoj zeni. Na kraju, kada ja o nekome pricam tu su uvek i adekvatni argumenti, pa te najljubaznije molim da otkrijes po cijoj sam to direktivi, kako rece, postala deo tog projekta. Hvala. S. A.", napisala je pevačica, a ovaj odgovor glumcu Stefanoviću njeni fanovi pozdravili su sa skoro dve hiljade "lajkova" i velikim brojem komentara podrške.

Autor: M.P.
Foto: Ilustracija/Miloš Nadaždin/smurfs.wikia.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>