Region

Svet

Stanija Dobrojević dobija stan u Beogradu od obožavateljke!

Iako se sa ukućanima u rijalitiju Farma nije slagala, Stanija Dobrojević se očigledno veoma dopala gledaocima, toliko da joj pojedini nude stan, i to besplatno.

Stanija Dobrojević dobija stan u Beogradu od obožavateljke!



Stanija Dobrojević i Filip Panajotović razgledali stanove, starleta upoznala Filipovu porodicu!
Naime, kada je u novinama videla da Stanija i Filip Panajotović traže prikladan dom u prestonici, Beograđanka V. V. (ime poznato redakciji) došla je na ideju da pozove redakciju "Alo-a" kako bi stupila u kontakt sa starletom i ponudila joj svoj stan u naselju Banjica - gratis.

"Ja sam videla u novinama da Stanija i Filip traže stan u Beogradu. Onda sam pričala sa prijateljicom o tome kako se ovde samo gleda kako će drugom da bude loše, a ne lepo. Verujte mi, pre ćete naići na toplu reč u inostranstvu, ma koliko oni hladni ljudi bili, nego kod nas. Ja znam jer radim u Americi i moj sin tamo studira i znam koliko je tamo teško, a u razgovoru sa prijateljicom sam došla na ideju da vas pozovem i ponudim Staniji stan. Ja ću se polovinom septembra vratiti u Ameriku, a želim da Staniji i njenom dečku dam besplatno stan, da ga koriste koliko god im je potrebno. Videla sam da je ona organizovano, kućevno dete, a i ovaj dečko što je s njom. Znam koliko bi njima značilo da znaju da ih neko podržava", ispričala je V. V. za dnevni list "Alo".

Na pitanje šta joj se toliko dopalo kod starlete, pa želi baš njoj da ustupi besplatno svoj stan, naša čitateljka je ispričala da joj je žao što su Staniju svi napadali, a po njenom mišljenju, Stanija je vredna i kvalitetna osoba.

"Njihova priča sa Farme, koja je prerasla u ljubav, prelepa je. Kada sam čula da je Stanija rekla kako je za osam godina promenila devet škola, meni je bilo žao i drago mi je što je našla tog dečka, koji je, vidi se, dobar.

Njihova priča je toliko jaka, prava filmska. Meni je zaista krivo što su tamo započete priče odakle je ona došla i šta je ona. Pa to nije bitno. Zamislite da je internet postojao pre 20-30 godina. Ko zna šta bi tada o zvezdama isplivalo, pa ona je za njih časna sestra. Pa i te fotografije, pa šta ako se slikala, kome se sviđa, neka gleda, ostali ne moraju. Oni su nju na farmi od prvog dana napadali, pa ni hranu joj ne bi dali da se nije snalazila. Ja ne vidim da neko ima želju da joj pomogne, osim ovog dečka, za kog imam samo reči hvale. Znate, posebna emocija radi kada vidite njih dvoje. Ona je simpatična devojka koja verovatno živi od poštenog rada, njena porodična priča je tužna i zaista je ružno što je većina zbog toga napada", zaključila je sagovornica.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>