Region

Svet

Veza Katarine Živković u krizi? Luda noć bez Baneta Jankovića! (Foto)

Pevačicu Katarinu Živković u poslednje vreme često viđamo u gradu bez dečka Baneta Jankovića, iako njih dvoje tvrde da su još u vezi.

Veza Katarine Živković u krizi? Luda noć bez Baneta Jankovića! (Foto)



Tako je bilo i pre dve večeri, kada je Živkovićeva došla na poznati beogradski splav sa društvom, među kojima su bila i dva muškarca, ali ne i Bane.  Koliko joj je bilo dobro govori činjenica da se cele večeri veselila uz Dadu Polumentu, koji je te noći napravio sjajnu atmosferu.



"Iako ih ljudi retko viđaju zajedno, oni nikako ne žele da priznaju da im je veza u krizi. Novinari su i na koncertu Cece Ražnatović primetili da nisu bili zajedno - ona je bila na VIP tribinama, a Janković u bekstejdžu. U noćnom provodu ih odavno niko nije video zajedno", kaže jedan njihov prijatelj.



Inače, Katarina je u stan u kome živi s Jankovićem uselila i svoju najbolju drugaricu, a Bane nije hteo da se izjašnjava ovim povodom, iako njegovi prijatelji kažu da mu uopšte nije bilo pravo što neko treći živi sa njima.

Ako se u skorije vreme ne budu izgladili odnosi između ovog poznatog para, neće još dugo moći da se pretvaraju da je u njihovoj vezi sve potaman.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>