Region

Svet

Snežana Babić Sneki: Napuniću dva Sava centra ili jednu Arenu! (Video)

Pevačica Snežana Babić Sneki svoje obožavaoce obradovaće jubilarnim koncertom povodom 25 godina karijere.

Snežana Babić Sneki: Napuniću dva Sava centra ili jednu Arenu! (Video)



Pevačica planira da koncert održi u Domu sindikata, "Sava Centru" ili "Areni", a do tada svi ljubitelji ove pevačice moći će da je slušaju po privatnim veseljima, svadbama, klubovima i domovima kulture, a nedavno je lumperajku napravila i na manifestaciji "Četereško prelo".

Sneki dodaje da rado peva gde god da je pozovu i da gostovanja ne deli da važna i manje važna.

"Nije bitno da li nastupam u klubu, hali ili na svadbi, kao ni da li je preda mnom 500, 5.000 ili još više posetilaca. Profesionalac sam, prilagođavam se mestu na kom nastupam i publici", rekla je pevačica i dodala da je ona u Srbiji brend.

Babićeva ističe da je na estradnoj sceni dve i po decenije i da njena publika zaslužuje jubilarni koncert kojim će zajedno proslaviti dvadesetpetogodišnjicu njene karijere, a do tada planira da gostuje u gradovima širom Srbije.

"Proslavu jubileja mogu da organizujem u Domu sindikata, gde sam imala svoj prvi solistički koncert 1990. godine. Ko zna, možda priredim tu četiri koncerta, ili pak dva u "Sava centru" ili jedan u "Areni". Zaista mi to nije važno, bitno je da celokupni performans bude dobar, na nivou. A, pre toga, tokom zimskog perioda održaću 50-ak koncerata po Srbiji, mahom u domovima kulture", zadovoljno priča Sneki.

Pevačica izuzetnog stasa kaže i da su nove pesme "Tuđina" i "Džaba trud" postali pravi hitovi i da su veoma tražene na nastupima.

"Nisu to puste priče i hvalisanje, zaista je tako. Na nastupima "Tuđinu" po želji publike pevam i 10-15 puta na veče. I kolege, koje su stalno na terenu, kažu da je pesma tražena, da i oni sa njom zarađuju pare!", uzbuđeno priča Sneki i dodaje da će novi album biti "polu narodnjački".



Autor: I.M.
Izvor: Vestionline, Telegraf
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>