Region

Svet

Anabela Atijas pleni stan bivšem suprugu Gagiju Đoganiju! (Foto)

Batine koje je Gagi Đogani dobio od Andreja, sadašnjeg supruga Anabele Atijas, nisu jedino što je ovih dana zadesilo densera.

Anabela Atijas pleni stan bivšem suprugu Gagiju Đoganiju! (Foto)



Gagi Đogani u šokantnoj ispovesti: Anabela je loša majka, ona i njena porodica me zlostavljaju! (Foto)
Naime, prema informacijama sa sajta Višeg suda u Beogradu, njemu su na vrata u utorak zakucali i sudski izvršitelji kako bi mu zaplenili imovinu zbog neisplaćene alimentacije za ćerke, a po tužbi njegove bivše supruge. Gagi nije isplaćivao alimentacije za ćerke Lunu (16) i Ninu (7), te je Anabela slučaj poverila sudu, a nakon presude, njemu će zapleniti stan.


Foto: Zoran Ilić

"Gagi mesecima nije isplaćivao alimentaciju, a Anabela je podnela tužbu u maju. Kao poverioce je navela ćerke Lunu i Ninu, a njemu bi ovih dana trebalo da vrše popis stvari u stanu koje su za plenidbu. Plaćanje alimentacije je sve što je Anabela zahtevala od Gagija, a kada on to nije ispoštovao, u maju je podnela i tužbu u ime svoje dece", tvrdi izvor.

Prema informacijama sa sajta suda, popis imovine Gagija Đoganija zakazan je za 23. jul, tačnije trebalo je da se dogodi u utorak, a kako bismo proverili da li su mu sudski izvršitelji zakucali na vrata, pozvali smo densera, koji nije bio dostupan za komentar. O ovim informacijama nismo saznali više ni od Anabele Atijas, koja trenutno sa ćerkama boravi u Beogradu, jer se pevačica nije javljala na telefon, niti odgovarala na poruku.


Foto: Dimitrije Goll

Podsetimo, popularni dens par Anabela i Gagi razveli su se 2009. godine, a njihov brak, u kom su dobili ćerke Lunu i Ninu, obeležile su i ne tako lepe stvari, te je pevačica u jednom od intervjua priznala da ju je sada već bivši suprug tukao, kao i da je zbog toga posećivala psihijatra.

"Sramota me je da to priznam. Ne bih da o tome mnogo pričam, jer se stidim zbog njega i njegovih postupaka. I pored toga, ostala sam sa njim. Kada se danas svega setim, osećam se loše što sam to dozvolila. Prestala sam sa terapijama kada mi je objašnjeno da imam problem u kući, a ne u glavi, i da džabe pijem lekove", ispričala je jednom prilikom Anabela medijima. Međutim, Gagi je kasnije navodio da su tuče bile obostrane. Nakon razvoda, Gagi i Anabela skoro dve godine nisu bili u dobrim odnosima, a potom su se 2011. pomirili na rođendanu svoje mlađe ćerke Nine. Posle toga je sve bilo u redu među njima, do nedavno.

Autor: B.B.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>