Svet

Region

Rođenje je poslednji normalan trenutak u životu malog princa Džordža (Foto)

Mali princ Džordž Aleksandar Luis, treći po redu za nasleđivanje trona, imaće pristup u najmanje četiri palate, a kada prestane da se vozi u kolicima, moći će do kraja života da uživa u vožnji kočijama sa konjskom zapregom i luksuznim limuzinama poput "aston martina" kojim su se njegovi roditelji provozali na venčanju 2011. godine.

Rođenje je poslednji normalan trenutak u životu malog princa Džordža (Foto)



Znate li prezime deteta Kejt Midlton i princa Vilijama? (Foto)
Iako su Kejt i Vilijam nagovestili da nameravaju da podižu Džordža bez prevelike pomoći sa strane, sve ukazuje na to da će njihov sinčić imati dadilju, barem na određeno vreme, i da će obezbeđenje pratiti svaki njegov pokret. Da bi se posvetio detetu, princ Vilijam će uzeti dve nedelje "porodiljskog odsustva" sa službe pilota za traženje i spasavanje Britanskog ratnog vazduhoplovstva.

"On će većinu večeri biti kod kuće kako bi kupao dete, uspavljivao ga i čitao mu priče, možda o pilotima helikopera", izjavio je Artur Edvards, kraljevski fotograf.


Foto: nypost.com

Kraljica Elizabeta posetila dete Kejt Midlton i princa Vilijama
Mali naslednik će verovatno pohađati osnovnu školu negde u blizini svog doma, sve dok ne krene u gimnaziju, baš kao i njegov otac. Po završetku gimnazije, jednoga dana u budućnosti, princ Džordž će naslediti zbirku krunskih dragulja u vrednosti od 30 milijardi dolara.

Mali princ će, međutim, odrastati uz svest da će jednoga dana postati kralj. Vilijam i Kejt su izjavili da će učiniti sve kako bi svom potomku u svetu Vindzora pružili što normalnije odrastanje.

Autor: B.B.
Izvor: 24 sata
Foto: nydailynews.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>