Svet

Region

Kraljica Elizabeta posetila dete Kejt Midlton i princa Vilijama

Britanska kraljica Elizabeta Druga posetila je danas svog praunuka, sina princa Vilijama i vojvotkinje od Kembridža, posle njegove prve noći provedene u svom domu.

Kraljica Elizabeta posetila dete Kejt Midlton i princa Vilijama



Kraljica je u posetu u Kesington otputovala iz Bakingemske palate, pre odlaska na letnji odmor u zamak Balmoral, u Škotskoj, preneo je Bi-Bi-Si.

Vilijam i Kejt su u utorak, dan posle porođaja, predstavili novorođenog sina medijima i građanima ispred bolnice u Londonu, a zatim su otišli u Kensington palatu.

Kada je princ Vilijam rođen 1982. godine, ime je objavljeno posle sedam dana, a ime njegovog oca princa Čarlsa javnost je saznala tek mesec dana posle njegovog rođenja, 1948. godine, dok je ovaj put javnost morala da sačeka samo dva dana.

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža odlučili su da svom novorođenom sinu daju ime Džordž Aleksandar Luis, saopštila je danas Kensingtonska palata.

Kraljica je tokom prijema u Bakingemskoj palati u utorak veče rekla da je "uzbuđena" rođenjem svog trećeg praunuka.

Sina britanskog prinčevskog para su u bolnici posetili Vilijamov otac, princ Čarls i njegova supruga Kamila, kao i roditelji bebine majke, Majkl i Kerol Midlton.

Autor: I.M.
Izvor: Beta
Foto: People.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>