Region

Svet

Lepa Lukić: Za mene nema krize i zime, uvek imam gde da pevam

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić kaže da poziva za nastupe tokom letnje sezone ima na pretek.

Lepa Lukić: Za mene nema krize i zime, uvek imam gde da pevam



Ipak i pored zgusnutog rasporeda i ugovorenih "tezgi" proslavljena pevačica uveliko pakuje kofere za odmor. Ovog puta neće otići u daleku Kanadu, već u Makedoniju i na crnogorsko primorje. Lepa će danas otputovati u Berovo kod dugogodišnjih prijatelja, koji se bave turizmom i imaju svoj hotel, a posle toga ide na more.

"Bila sam i prošle godine u Berovu i baš mi je prijao boravak tamo. To je idealno mesto za odmor, pa sam zato odlučila da idem i sada. Posle Makedonije, moja sledeća stanica je Crna Gora, ali još nisam odlučila gde ću tačno da se uputim. Prvenstveno idem da se odmorim, a ukoliko bude poziva za nastup, svakako ću i to iskoristiti. Ništa konkretno ne planiram, već kako ispadne. Što se posla tiče, za mene nema krize i zime. Gde god idem, ljudi me zovu da pevam ", kaže Lepa.

Lepa Lukić je ranijih godina provodila leto u Kanadi, ali ovoga puta je odlučila da tamo otputuje tek u oktobru. Slavna pevačica je nedavno objavila album sa 18 starih hitova i dve nove pesme "Proleće, leto, jesen, zima" i "Balada o majci", koje je komponovao Miša Marković, autor njenog velikog hita "Srce je moje violina".

"Obe pesme sam uzela na neviđeno od Miše Markovića. Ali, sa njim nikad nema promašaja. On je izuzetan kompozitor i unapred znam da će uraditi dobre pesme. Verovala sam da će se dopasti i publici", ističe Lepa Lukić.

Autor: M.P.
Izvor: Novosti
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>