Region

Svet

Aleksandra Prijović: Svi me znaju kao Giletovu devojku, u Kaknju sam već snajka!

Aleksandra Prijović je po glasovima publike najbolji ženski vokal poslednje generacije "Zvezda Granda". Ipak, veću popularnost je stekla tek kao devojka Amara Gileta Jašarspahića.

Aleksandra Prijović: Svi me znaju kao Giletovu devojku, u Kaknju sam već snajka!



Epiteta Giletove lepše polovine ne može nikako da se oslobodi.

"To je sve bila šala! Nikad nismo ni bili zajedno. Tokom takmičenja smo bili najbolji drugovi, tako je i ostalo. Sve je počelo kada sam ja okačila na Fejs našu zajedničku fotku, a mogla sam tako da budem s bilo kim na fotografiji. Od tada, koju god sliku da stavim, u komentarima odmah usledi - Gile, Gile, Gile..."

Da li ti to smeta?

"Smeta mi. Sva ta priča o njemu skreće pažnju s mene same. Niko me neće znati kao Aleksandru Prijović, nego kao Giletovu devojku."

Šta bi s pričom da se seliš u njegov stan i da će da te ženi?

"Odavno pričam da je najbolje da odmah zakažemo svadbu kad se već o tome toliko priča. Mene u Kaknju već zovu snajka! To mi je bilo mnogo smešno na koncertu u njegovom rodnom gradu."

Šta bi bilo da je umesto kučeta u stan uselio neku devojku?

"On je sada poznat, devojke ga napadaju sa svih strana, a tako i treba da bude, on to treba da iskoristi. Normalno je da ga napadaju, bio bi lud kad bi sve to odbijao."

Spopadaju li i tebe tako momci sa svih strana?

"Da, prilaze mi, ali ja ih sve na kulturan način odbijam. Trenutno me to ne zanima."

Kažu da si se zbog Gileta skinula jer si odlučila da promeniš imidž.


"Skinula sam se zbog sebe. Sve vreme tokom takmičenja govorili su mi da se oblačim kao baba, a sad kažu da sam jedva čekala da uđem u "Grand" da bih se skinula. Ja sam tu zahvaljujući svom glasu, ljudi su zbog toga glasali za mene, a sada sam pokazala da sam, osim što znam da pevam - i zgodna."

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>