Svet

Region

Kejt Midlton izašla iz bolnice sa kraljevskom bebom u naručju! (Foto+Video)

Kejt Midlton i Princ Vilijam izašli su nešto posle 20h iz bolnice pred okupljene novinare i fotografe i predstavili svog prvog sina.

Kejt Midlton izašla iz bolnice sa kraljevskom bebom u naručju! (Foto+Video)



Princ Vilijam: Ne možemo biti srećniji! (Foto)
Princ Vilijam i Kejt Midlton zahvalili su se osoblju bolnice na svemu što su im pružili. Noć su oboje proveli u bolnici, svako u svojoj sobi, a Kraljica Elizabeta II i princ Filip poručili su da jedva čekaju da vide praunuka.

Kako je sve proteklo u najboljem redu Kejt i Vilijam bezbrižno su izašli iz bolnice, a princ je danas već izjavio kako njih dvoje ne mogu biti srećniji pa je sasvim jasno zašto nisu skidali osmeh sa lica.



Kejt za prvo pojavljivanje u javnosti sa bebom u naručju odabrala jednostavnu plavu haljinicu u kojoj će biti opuštena, a kako je do sada uvek bila perfektno obučena nije se ni očekivao neki modni promašaj. Princ Vilijam takođe je bio u plavom, a ovakav izbor boja možda je karakterističan zbog pola deteta.

Dok kladioničari sa nestrpljenjem čekaju da čuju ime bebe, iz palate je jutros stiglo obaveštenje kako će ime biti "objavljeno u dogledno vreme".



Autor: M.P.
Foto: nationalpost.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>