Svet

Region

Kraljevska beba Kejt Midlton će biti emotivna i tvdoglava, kažu astrolozi (Video)

Astrolog Linda Loren tvrdi da će dečak princa Vilijema i vojvotkinje Kejt, koji je rođen u znaku raka, biti veoma emotivan i senzitivan, ali i tvrdoglav poput lava.

Kraljevska beba Kejt Midlton će biti emotivna i tvdoglava, kažu astrolozi (Video)



Dejli mejl je konsultovao astrologe, kako bi videli da li su i koliko su zvezde naklonjene budućem vrhovnom zapovedniku oružanih snaga Ujedinjeng Kraljevstva i budućeg državnog poglavara.

"Poseduje energiju zahvaljujući kojoj će biti vrlo intuitivan i pažljiv prema prirodi, s obzirom da je rođen u ciklusu punog meseca. Biće dobrog zdravlja i veoma rečit", rekla je Loren i istakla da će beba Kembridž verovatno vrlo rano početi da priča.

Britanski mediji pišu i da je sin Vilijama i Kejt sa 3,8 kilograma najteža kraljevska beba rođena u modernoj istoriji. Zasluge za ovo neki pripisuju i Kejt Midlton, za koju kažu da je time što je rodila muško dete dokazala da je "briljantna kraljevska ličnost".

"Mnoge žene u istoriji kraljevske porodice su bile u panici jer nisu mogle da rode muško dete, a Kejt je to uspela iz prve!", izjavila je Viktorija Arbiter, novinarka CNN koja je redovni komentator događaja koji se tiču kraljevske porodice.



Što se tiče tačnog imena kraljevskog deteta, javnost će morati da pričeka nekoliko dana. Na Villiamovo ime čekalo se nedelju dana, a na Čarlsovo čak mesec.

Autor: I.M.
Izvor: Tanjug
Foto: Indianexpress.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>