Region

Svet

Gagi Đogani ogorčen priznao: Pretukao me Anabelin muž Andrej Atijas!

Frontmen grupe Funky G pretučen je u subotu uveče ispred zgrade na Vidikovačkom vencu broj 67, a posle brojnih medijskih spekulacija o tome šta se dogodilo te večeri, Gagi Đogani je rešio da progovori i u kratkoj, ali jezgrovitoj ispovesti otkrije šokantne detalje i ispriča svoju verziju celog događaja.

Gagi Đogani ogorčen priznao: Pretukao me Anabelin muž Andrej Atijas!"Ne mogu više da ćutim! Ljudi me zaustavljaju na ulici i pitaju da li sam dobro, a novinari me stalno zovu. Tačno je da smo se Anabelin muž i ja potukli! On je mene prvi napao, a ja sam se samo branio", otkriva Gagi i objašnjava kako je došlo do napada:

Gagi Đogani pretučen na ulici!
"Andrej mi je pretio da prestanem da blatim Anabelu u novinama, a ja je u usta nisam uzeo, jer ne želim javno da pričam o njoj. Ona ima svoj život, ja svoj, i završena priča. Ne mogu psihički više da izdržim", požalio nam se Gagi Đogani, koji nije želeo dodatno da komentariše ovu priču kako ne bi uznemirio ćerke Ninu i Lunu, koje ima iz braka sa Anabelom. Kako Kurir saznaje, do napada je došlo kad se Gagi, na Atijasovo insistiranje, našao s njim.

Atijas je, navodno, došao s nekolicinom prijatelja i odmah počeo da vređa Đoganija i njegovu devojku, koji su stajali ispred zgrade. Sarajlija je odmah nasrnuo na bivšeg supruga svoje izabranice, udarivši ga u glavu i grudi. Međutim, kad mu je Gagi rekao da za obračun nema razloga jer on nema ništa protiv njega i Anabele, Atijas se smirio i ubrzo otišao.

Podsećanja radi, Anabela Bukva udala se za biznismena Andreja Atijasa prošle godine, a nedavno su dobili ćerku Blankicu. Pevačica se zbog novog braka preselila u Sarajevo. S Gagijem je dugo bila u braku, koji je okončan pre nekoliko godina.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: RAS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>