Region

Svet

Zorana Pavić i Old Hat Orchestra ponosno najavljuju premijeru predstave Bg blues! (Foto)

Prijatno letnje veče 16. jula, proveli smo krstareći rekama sa Old Hat Orchestrom, koji je toga dana obeležio svoj trinaesti rođendan.

Zorana Pavić i Old Hat Orchestra ponosno najavljuju premijeru predstave Bg blues! (Foto)



Svake godine na ovaj dan, ovaj originalni devetočlani muzički sastav sa prepoznatljivom duvačkom sekcijom, svojim najbližim prijateljima i saradnicima posvećuje nekoliko sati druženja. Ovog puta, sa puno simbolike, zaplovili smo rekama oko Beograda, dok je orkestar plovio kroz različite muzičke pravce, a nije izostao ni vatromet. 

Sjajnu atmosferu tokom večeri podgrevale su brojne poznate ličnosti, među kojima i Zorana Pavić. Ona je sa Old Hat Orchestrom započela saradnju pre gotovo četiri godine, kada su osmislili muzički kabare i upravo toliko vremena ga uspešno izvode širom Srbije.



"Old Hat nisu samo moji saradnici i prijatelji, to je i moja porodica", rekla nam je Zorana, koju na jesen sa "Old Hat Orchestrom" očekuje premijera predstave "Bg blues". Predstava je rađena po tekstu Mirjane Bobić Mojsilović, i u njoj se ovoj pozitivnoj kabaretskoj trupi pridružuje i novi član - Bane Vidaković.

Na veliku radost prisutnih i posade broda naš "bend sa stilom" izveo je i čuvenu numeru "Ona hoće mambo" iz pozorišne predstave "Trinidad", kao svojevrsnu najavu novog projekta. Ekipa našeg portala će, naravno, prisustvovati premijeri i preneti vam utiske.



Autor: B.B.
Foto: Marija Nišić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>