Region

Svet

Željko Mitrović posetio sina u Centralnom zatvoru!

Vlasnik Televizije "Pink" Željko Mitrović snimljen je danas kako ulazi u zgradu Centralnog zatvora u Beogradu, gde je njegov sin Aleksandar u pritvoru zbog sumnje da je u saobraćajnoj nesreći usmrtio maloletnu Andreu Bojanić.

Željko Mitrović posetio sina u Centralnom zatvoru!



Sinu Željka Mitrovića određen pritvor od mesec dana!
Željko Mitrović je u ranijim izjavama rekao da je njegov sin Aleksandar prolazio kroz zeleno svetlo i nije video devojku koja se odjednom pojavila. "Ona je pretrčavala na crveno. Udario je i nastavio dalje. Stao je posle par kilometara kada je shvatio šta je uradio. Pozvao me je jer je dobio napad panike", tvrdi Željko Mitrović.

Portparolka Višeg suda u Beogradu Dušica Ristić rekla je da je Mitroviću pritvor određen zbog opasnosti da bi mogao da utiče na svedoke, kao i zbog težine krivičnog dela koje mu se stavlja na teret. Protiv Mitrovića je pokrenuta istraga zbog sumnje da je izvršio krivično delo, teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, u sticaju sa krivičnim delom nepružanja pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, dodala je Ristićeva.

Mitrović mlađi nalazio se za volanom automobila koji je u četvrtak oko 23:30 sati u Ustaničkoj ulici kod autobuske okretnice naleteo na maloletnu A. B. koja je poginula na licu mesta.

Sin Željka Mitrovića tvrdi: Bilo je zeleno svetlo za mene!
Očevici navode da je džip velikom brzinom došao iz pravca Bulevara kralja Aleksandra i levim krilom naleteo na devojku koja je sa ivičnjaka zakoračila na kolovoz. Od siline udara, devojka je prvo bačena na šoferšajbnu, a zatim je dalje odbačena oko 20 metara i na mestu je ostala mrtva. Mitrović je potom pobegao, ali se ubrzo sam prijavio policiji.

U policiji kažu da tek saobraćajni veštak može da utvrdi za koga je u momentu udesa bilo zeleno svetlo na semaforu.  

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Blic/M. Jošida

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>