Region

Svet

Milica Todorović: Prošlo je vreme pevačica sa velikim grudima!

Pevačica Milica Todorović osvojila je srca publike već na početku karijere kada je kao šesnaestogodišnjakinja pobedila na takmičenju "Zvezde Granda".

Milica Todorović: Prošlo je vreme pevačica sa velikim grudima!



U osmogodišnjoj karijeri menjala se i odrastala pred očima javnosti, pa je od vesele tinejdžerke izrasla u seksepilnu lepoticu koja tačno zna šta želi.

Svoju novu stranu pokazala je i u spotu za najnoviji singl "Nema nazad" koji je publika odmah zavolela. Milica uživa u novom poglavlju svoje karijere, u čemu ima veliku podršku svog emotivnog partnera, kompozitora, aranžera i muzičkog producenta Radeta Kovačevića sa kojim će uskoro, posle tri i po godina veze, otpočeti zajednički život.

Kako se vašoj majci sviđa vaš novi imidž?

"I moja mama, kao i svaka druga majka, misli da je njeno dete najlepše. Zato me je ranije nagovarala da ponekad obučem kratku suknju i da pokažem noge, ali se ja nisam lepo osećala u tome. Moj novi imidž joj se dopada."

Jeste li nekada razmišljali o plastičnoj operaciji?

"Nikada nisam imala želju da odem kod estetskog hirurga, mislim da mene publika voli baš zbog moje prirodnosti. Osim što se nisam podvrgavala korekcijama izgleda, trudim se da se uvek ponašam prirodno."

Nedavno vam je direktor "Grand produkcije" Saša Popović predložio da povećate grudi, hoćete li ga poslušati?

Saša Popović Milici Todorović: Hoćeš ja da ti platim nove grudi? (Video)
"Saša se samo našalio sa mnom, ali su mediji to preuveličali. Rekao mi je da lepo izgledam, ali da imam male grudi. Nikada nisam razmišljala o povećanju poprsja. Smatram da je prošlo vreme pevačica sa ogromnim grudima i drago mi je što sam u tome drugačija od mnogih na estradi."

Autor: M.P.
Izvor: Svet
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>