Region

Svet

Goga Sekulić i Igor Ramović: Bila je to velika ljubav!

Pevačica Goga Sekulić oprostila se juče zauvek od voljenog čoveka Igora Ramoviće posle samo dva meseca braka. Goga je na beogradskom groblju Orlovača na večni počinak ispratila supruga, koji je u nedelju preminuo u Nemačkoj od raka pankreasa u 41. godini.

Goga Sekulić i Igor Ramović: Bila je to velika ljubav!



Estrada na poslednjem ispraćaju Igora Ramovića: Goga Sekulić u suzama i neverici (Foto)
"Bila je to ljubav na prvi pogled. Čim su se upoznali, Goga i Igor su se zavoleli", rekao je venčani kum pevačice Goge Sekulić i biznismena Igora Ramovića Nebojša Bojović, koji ih je i upoznao prošle godine.

"Ja sam ih upoznao u jednom kafiću u Ulici Strahinjića bana u Beogradu u novembru prošle godine. Igor je bio jedan od mojih najboljih prijatelja, pa sam posle imao čast i da im kumujem. Zaista su se odmah zavoleli", s tugom u glasu zbog smrti kuma priča Bojović.

"Goga i Igor odmah su razmenili brojeve telefona i počeli da se zabavljaju. Igor je imao stan u Sarajevskoj ulici, u koji se Goga uselila, i otpočeli su zajednički život. Prosidba se desila ubrzo, spontano... „Mnogo su se voleli. Velika je to bila ljubav", kaže Bojović.

Iako su bili vrlo specifičan par zbog razlike u visini, te je mnogima bilo neobično da ih vide, Nebojša ističe da to njima nije smetalo.

"Fizički izgled nijednom od njih dvoje nije predstavljao problem. Oni su bili dvoje ljudi koji su se jako voleli i razmenjivali nežnosti non-stop. Planirali su decu, želeli su potomstvo. Bili su jako pozitivni, voleli su izlaske, društvo, muziku... Ovo je sve šok i za mene, a mogu misliti kako je njoj. Loše je, užasno teško sve preživljava. Uprkos tome, sve oko sahrane sama je organizovala", istakao je Bojović.

Goga Sekulić se odriče nasledstva: Kad nema Igora, ne treba mi nijedan njegov cent!
Na razna nagađanja oko Igorovog nasledstva i eventualne deobe imovine između Goge i Igorove dece, njihov kum je rekao da pevačicu novac nije zanimao. "O tome uopšte nije bilo govora, niti je to pitanje ikada bila tema. Posebno ne sada. Gogu nikada nije zanimao njegov novac, nije to bila interesna zajednica. Ja ne znam tačno šta je Igor iza sebe ostavio od materijalnih stvari", rekao je kum.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>