Region

Svet

Bivši dečko Ljube Pantović želi sastanak se njenim bivšim suprugom!

Aleksandar Čabarkapa, čije dete navodno nosi maloletna ćerka Ljube Pantović i Karađorđa Subotića, Aleksandra,  tvrdi da je u četvrtak dva puta zvao Karađorđa da se sastanu kako bi porazgovarali kao tast i zet, ali da se Subotić nije pojavio.

Bivši dečko Ljube Pantović želi sastanak se njenim bivšim suprugom!



Trudna ćerka Ljube Pantović Aleksandra (16) tvrdili su da ju je otac Karađorđe i stric Srboljub Subotić šutirali u stomak, ali je Karađorđe to demantovao i pokazali su snimak.

"Taj snimak koji su vam pokazali je montiran. Ja to najbolje znam, jer i ja u kući imam video nadzor i mogu da naštelujem bilo koji datum i vreme. Oni su isekli deo kada se ona ponovo vratila, a kada su je oni tukli, i namontirali neki drugi, jer su obične mizerne vaške. A ja sam zvao Karađorđa da se nađemo gde hoće i da popričamo o svemu. On je predlagao u gradu, jer ga je sramota u Kaluđerici. Pristao sam i rekao mu: "Hajde dođi da sednemo da popričamo, evo sedim s jednim drugarom, neću ti ništa uraditi". Dva dana sam pokušao da se dogovorim da se nađemo, on je sve nešto izbegavao, pa mi je juče, kad sam ga zvao da ga pitam gde je i da li stiže, govorio: "Evo me na Novom Beogradu, evo me u Zemunu" i uopšte se nije pojavio. Očigledno nije smeo", rekao je Aleksandar Čabarkapa, koji tvrdi da su Karađorđe i Srba zvali Aleksandru, dan nakon što su je pretukli, da dođe i molili je da im oprosti.

Ćerka Ljube Pantović: Tata i stric su me trudnu tukli!
"Oni su je u sredu, nakon što su je dan ranije tukli, pozvali da dođe, a potom je Karađorđe molio da mu oprosti i da ne govori nikome. Aleksandra ih nije prijavila zahvaljujući meni, a to je htela da uradi. Oni bi trebalo da mi budu zahvalni što ih ona nije prijavila, jer je to krivično delo nasilje u porodici. Ja sam je samo odveo u Urgentni centar kako bih bio siguran da su i ona i beba dobro. Vi ste videli te nalaze, i to nisu namešteni lekarski izveštaji", tvrdi Aleksandar, kome smo rekli da Karađorđe ima nameru da ga tuži za klevetu, na šta je on odgovorio: "Karađorđe i Srba su policijski doušnici! Njih dvojica su revoltirani na mene zbog mojih odnosa sa njihovim ženama, a sada i sa ćerkom, odnosno bratanicoma".

Bivši suprug Ljube Pantović: Oprostio sam Aleksandri, prihvatiću Čabarkapino dete! (Foto)
"Ja ovim putem apelujem na Karađorđa Subotića da me tuži i da zatraži da se proveri verodostojnost lekarskog nalaza, jer taj izveštaj lekara je tačan, pa ćemo da vidimo ko govori istinu. Dokazaću i da je malu nagovarao da me prijavi za silovanje, kao i da je navodio da me prijavi za krivična dela za koja me on neosnovano sumnjiči. Srba i on su policijski doušnici! Oni znaju da prijavljuju sve policiji i da pale svoje neregularne automobile, skinute sa osiguranja, pa da onda optužuju druge, a oni dobro znaju da ja sa tim nemam veze. Inače, dok Karađorđe nije uhapšen ove godine, Srba i on nisu pričali. A kad je uhapšen Karađorđe je mesec dana molio brata preko advokata da mu dođe u posetu. Dok je bio u zatvoru, Srba mu ukupno nije poslao ni 100 evra, a sad ispade da su ne znam koliko bliski. A ovaj Srba je zlo", izjavio je Aleksandar Čabarkapa.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>