Region

Svet

Džiboni izdao dupli album za srpsko tržište!

Poplarni hrvatski kantautor Zlatan Stipišić Džiboni objavio je dupli album za teritoriju Srbije.

Džiboni izdao dupli album za srpsko tržište!



Ovo specijalno izdanje sadrži album "20th Century Man" sa novim pesmama na engleskom jeziku i “Live” album, na kojem će se naći 12 hitova snimljenih na koncertima tokom "Mirakul" i "Toleranca" turneje. Album "Live" će sadrži pesme koje nikada pre nisu bile objavljene na nekom od Džibonijevih live izdanja, osim dve numere koje su na ovom albumu urađene u potpuno novom aranžmanu. Ujedno, objavljivanje albuma "Live" u Srbiji predstavlja svetku premijeru ovog i samo će ovde moći da se kupi u obliku duplog CD izdanja, zajedno sa novim albumom "20th Century Man".
 
Džiboni je napravio svoj prvi iskorak na inostranu muzičku scenu sa novim albumom "20th Century Man". Ovaj materijal je snimao tokom prošle godine u londonskom Abbey Road studiju i prvi koji je snimljen na engleskom jeziku, a namenjen je, pre svega, evropskom tržištu. Album donosi osam potpuno novih Gibonnijevih numera, plus dve obrade pesama sa poslednjeg albuma "Toleranca". Pored albuma na engleskom jeziku, Džiboni je spremio jos jedno iznenađenje fanovima - novi live album sa najvećim hitovima! Ovo će biti njegov peti po redu live album u karijeri i sadržaće pesme snimljene na koncertima u okviru "Mirakul" turneje (2003) u Zagrebu i "Toleranca" turneje (2010) u Puli, Zagrebu i Novom Sadu (2011).
 
"Evo da vam za početak kazem par reči o sebi: što je čovek stariji to bi trebalo da bude pametniji, pa ako se već jednostruki albumi teško prodaju zašto smo onda uradili dupli? Zašto? Uvek pravim album baš takav kakvog bi ga ja rado našao u prodavnici i to je jedino pravilo kog se držim!! Hvala mojoj publici na familijarnom odnosu, da nema vas svirao bih ja sam sebi kod kuće. Vidimo se 25. oktobra u Areni u Beogradu, daćemo sve od sebe da to bude veče za dugo sećanje", kaže Džiboni.
 
Autor: M.P.
Izvor: 24sata
Foto: mtv.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>