Lifestyle

Reality & TV Show

Vesti

edita pticar najnovije vesti - strana 3

Indi: Nisam šamarala sestru!

Indi: Nisam šamarala sestru!

Pevačica Indi Aradinović demantovala je pisanje medija da se pre nekoliko dana potukla sa svojom mlađom sestrom Editom zbog dečka. Kako pevačica kaže, jesu se žestoko posvađale, ali ne zbog momka nego zbog toga što je njena mlađa sestra odlučila da napusti školu.

Pročitaj više

Indy: Umukni i skloni se da te ne vidim Edita: Indy, uništila si život i sebi ..

Indy: Umukni i skloni se da te ne vidim Edita: Indy, uništila si život i sebi ..

Iako se priča među novim Zvezdama Granda simpatična Edita Aradinović koja je bila favorit mnogih zvezda iz Grandovog žirija okrivila je svoju rođenu sestru Indy za to što je ispala iz takmičenja. To se desilo uprkos mnogim prognozama da će ući u samo finale, pa Edita sada misli da je za sve kriva Indy koja joj je davala pogrešne savete. Iako je Indy iskusna u estradnim vodama i zna kako se skreće pažnja, sestru je terala da bude skromna, povučena.

Pročitaj više

Edita: Ukinimo "Grand"

 Edita: Ukinimo

Iako je pre samo nekoliko dana zvanično potpisala ugovor sa najjačom produkcijskom kućom u zemlji, Edita Aradinović smatra da „Grand“ treba ukinuti! Naime, na njenom profilu na internet mreži „fejsbuk“ stoji da mlada pevačica podržava akciju ukidanja ove diskografske kuće jer „loše utiče na ljude“.

Pročitaj više

>