Region

Svet

Estrada na poslednjem ispraćaju Igora Ramovića: Goga Sekulić u suzama i neverici (Foto)

Muž Goge Sekulić Igor Ramović sahranjen je danas na groblju Orlovača sahranjen je Igor Ramović, a poslednju počast su mu odali Ceca Ražnatović, Zorica Marković, Ivana Selakov, Maja Marijana, Boban Rajović, Marko Bulat i ostali.

Estrada na poslednjem ispraćaju Igora Ramovića: Goga Sekulić u suzama i neverici (Foto)



Da podsetimo, suprug Goge Sekulić je u nedelju iznenada preminuo u Nemačkoj. Umro je od raka pankreasa, posle samo dva meseca braka sa pevačicom. Sahrani je prisutvovalo skoro stotinu ljudi, među kojima su bile mnoge poznate ličnosti.



Goga Sekulić ispratila supruga: Sahranjen Igor Ramović (Foto)
Među prvima su na groblje stigli Gogini sestra i brat, kao i pevačica Zorica Marković i Aleksandar Kapriš, a nešto kasnije su došli Maja Marijana, Boban Rajović, Marko Bulat, Svetlana Bubanja Bucka, frizerka Cece Ražnatović, i Dara Bubamara.



Posle opela, povorka se uputila prema mestu gde će Ramović biti sahranjen. Krst je nosio brat Igora Ramovića, dok je oproštajni govor održao prijatelj Dejan. Uplakana Goga Sekulić dodirnula je kovčeg pre spuštanja sanduka u zemlju.



"Da mi je neko pričao, ne bih mu verovala", rekla je tužna Goga na Igorevom grobu.

Poslednju počast Igoru Ramoviću odale su i Svetlana Ceca Ražnatović, Ivana Selakov, kao i bivša misica Slavica Tripunović Dajana.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf
Foto: Marko Todorović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>